Tisdagsfika

   Jaa, ikväll blir det tisdagsfika med tanterna (Stina, Marie och Sofie i klassen) i huset brevid. :P Alltid lika trevligt. :P Fika och så tittar vi på dating in the dark. :P

   Idag så har vi först tränat på att kamma rena passeer i ett kamtag. Eller vad man ska säga. Sedan så klippte vi en horisontell lugg i helform på dockan viola. Nu e hon så snygg ska ni veta!
   Efter det så fick vi lunch. Och efter det så pratade Ann om stil och form och vad som passar bäst till huvudformen och kroppsformen. Vars man ska sätta volymen och varför. Mycket intressant, detta är även sådant som man inte får lära sig på gymnasieskolan. Än en gång är jag tacksam att jag inte kom in på frisörlinjen på gymnasiet.
   Imorgon så ska vi göra stilanalyser på varandra, kul! Kolla vad man skulle passa i för frisyr och rita upp en frisyr åt ens kompis, alllt i förhållande till kroppsformen och huvudformen.

   Ikväll är det Desperate Houswives.. Och imorgon får jag åka hem och ha ledigt torsdag, fredag, lördag och söndag! eller ledigt och ledigt. .P Ska söka jobb hela torsdag och fredag. :P

  Toodles!

Kommentarer
Postat av: Bajset½!

Och pussa Daniel!!! Det får du inte glömma! :P

2010-03-10 @ 09:44:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0