well.

Jaa, som dom flesta vet så kommer jga tat börja frisörskola till våren. Kommer även att flytta till övik för detta..

Jag måste iaf få en lärlingsplats för att avsluta min utbildning. Och jag ahde tänkt att gå runt till salonger och frgåa.. Men jag rinde till sklan nu som sa att jag inte skuille göra det om det inte var en frisör jag kände. Så då tänkte jag, ookoej,  lite wierd men okej, då slapp jag den sttressen i några månader. :)

Har gjort massa sushi idag. Och fårr beröm för dom. Jag är så bra.. :)

blablabla


Knäppjag glömde lägga in bilden. :P

The queen of sushi.

Hade btw tänkt att lägga in en bild på min sushi som jag har fått i uppgift att börja göra för att jag var så bra på det.

Kocken; "Var det verkligen första gången du gjorde makirullar? (sushirullar, med sjögräs runt, nivet.)"
Jag; "jaaa..."
Kocken; "På allvar?"
Jag; "Jaa!"
Kocken; "Seriöst, dom är ju bättre än mina..."
Jag; *fnittra*

yes.

Nu har jag nyss kommit hem från bio. Sett flickan som lekte med elden, andra filmen i Millenium-trilogin.
Eftersom jag har läst böckerna så tycker jag ju självklart att dom inte var superbra. Jag kan bara tänka på det som borde ha varit med. Jag är även ganska duktig på att sitta och berätta för den jag är på bio med vad som egentilgen hände och hur det egentligen ska vara. :P Daniel tycker att det är jätteirriterande. :P

Min lilla maxipojk har kommit till rätta. :) mamma och pappa är i klimpfjäll nu och har hämtat honom, han var väldigt utmattad men mådde bra annars. :) Jag hade bakat kladdkaka som jag sa till mamma och pappa att de  skulle ta med sig till de som hade hittat honom. :P Lite fjantigt kanske. :P men mitt sätt att säga tack. :) När jga fick höra att någon hade sett honom imorse så vek sig mina ben och jag bröt ihop totalt. Jag måste ha sett väldigt ynklig ut när jag satt där mitt på golvet och storbölade, vet inte om det var av lycka eller förfäran, det betydde ju att han har varit ensam i skogen i 48 timmar, men även att han levde. Det var nog lite av båda.  Min älskling.

När jag fick höra senare, vid klockan tre ca, att han hade blivit hittat och omhändertagen, hände samma sak igen.. Mina ben vek sig, så lycklig blev jag. Även då började jag storböla. Det är ingenting jag skäms för. Annars skulle jag väl kanske inte skriva det. :) Mina hundar är det bästa som finns. Och jag älskar dom så mycket att inte ens ord kan beskriva. Folk som inte har hund förstår inte, som jag påpekade tidigare. :)

Bara för att flika in - Daniel har väldigt svårt för att ge min komplimanger... Till och med hans mamma påpekade det, hon undrar varför jag är tillsammans med honom. Men han är ju min, även fast han inte kan kläcka ur sig snälla saker så ofta så är han faktiskt riktigt underbar de gångerna han känner för att vara det..

HELL YEAH!!!

Min älskade vovvsing är hittad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Jag som nästan hade tappat allt hopp! Älskade älskade vovve! Fy fan så jävla underbart!!

Ska firas med bio. :) Jag och danne ska gå och se på Flickan som elkte med elden. :)

älskade älskade du!

Var är du?

Du har försvunnit.. Jag villb ara ha dig tillbaka. Jag har gråtis så många tårar den här helgen på grund av dig.. Jag älskar dig..

Min älskade Maximilan har fösvunnit uppe i fjällen.. Han har varit borta sedan klockan nio på morgonen i lördags...
Men vi vet att han lever. Vi fick ett samtal nyss från en lapp som hade sett honom och försökt locka på hono. Men hade råkat skrämma iväg honom med fyrhjulingen. Älskade vän kom hem! Vi salnar dig så jävla mycket!

Månniskor som inte har hund kommer inte att fatta hur jävla amycket man faktiskt kan älska en hund. En hund älskar en villkorslöst, man se ut hur som helst och göra vad som helst. Dopm älskar en ändå. Och dom känner på sig då man är ledsen och tröstar en på sitt egna vis. Som nu till exempel, Loka tröstar oss jkättemycket genom att komma och mysa med oss och försöka vara lite rolig, så man får något att skratta åt. Ni kanskei nte tror det. Men det är sant. En hund ger en människa så jävla mycket glädje, men även så mycket sorg..

Lilla Max är vår oturshund.. Han har blivit påkörd av tåget, skadat suig på benet, och nu försvunnit i fjällen.

Snälla kom hem!

WELL.

Kan berätta att jag faktiskt tycker väldigt mkt om min nya telecfon. Den är så jävla ball.:P

Sedan så kan jagh även berätta att jag har blivit arbetsnarkoman. Jag jobbar HELA TIDEN. Det är jobbigt.. från att ha gått i skolan hela dagen varje dag (utom lördagsöndag duuh)till att ha jobbat alla dagar det är fint, til att vara hemma varje dag till att jobba varje dag 8 till halv fem sexdagar i veckan.. I've gone a long way.

Funderar på att ge upp det här med bloggning. Det är ändå ingen som läser den. :

möhj

igår var jag ute med susanne, vicky och hör och häpna Maria Lundkvist! ;) Det var kul. :) Dansade som valigt häcken av mig. :D

Idag har jag iaf köpt en ny telefon.. haha En samsung s5600. Jag vet jag brukar säga att det vara är skit med allt anna förutom sony ericsson, men jag ska ge samsung en ärlig chans! Den samsungen jag hade för typ fem år sen var ju bara skit. ;)

Zumba

Nu kan jag meddela att jag har provaty Zumba som jagb eskrev i föregående inlägg. Det var roligt! Och nu behöver jag verkligen en dusch!! Höll på i typ en kvart innan jag höll på att börja svettas ihjäl. :P gjorde totalt typ en 45 min. :P Kul var det. :P

höhö

Var på bio igår med adniel, vi såg en film som heter Gamer, den var helt ok!

Har jobbat hela veckan. :) mucho pengar!

Fick ett samtal från vickys mamma nyss. :P Hon skull egentilgen ringa till Vickys lillasyster som också heter rebecca. :P haha slutade iaf med att jag och vicky, eller rättare sagt vicky bestämde att jag skulle komma dit efter att jag hade jobbat. :P Då måste jag nog gå och ducha känner jag... Eller så gör jag det imorrn, men det kändes jobbigt.. Måste jag kliva upp vid halv sju typ. :/

Jag har skaffat mig en video med Zumba! Min faster Berith tjatade om det när jag var i sthlm sist. :P Att hon och josse skulle börja med det så jag vart lite nyfiken. Zumba är, iaf som jag förstår det, ett sätt att träna med hjälp av latinodans. Och jag är faktiskt spänd. :P Hoppas att dert är kul! vilket jag tror eftersom alla som känner mig vet att jag tycker att det är skitkul att röra på höfterna. ;) Det ska dessutom vara ett ritkgit bra sätt att träna! Tror att jag ska försöka få med mig syrran och morsan kanske. :D Även fast jag tvivlar åp det ;) Med det är värt ett försök. :P

yes.

Kommit hem från jobbet... Trött.. Ska måla ett till lager på mitt nattduksbord... Fick min kalles kaviar-tröja idag, det står inte kalles kaviar på den :D.. Sen ska jag se några vasnitt a v true blood om jag inte får vara med daniel förstås.. Men det är inte så trovärdigt. Han har möten jämt numera tycker jag är det inte möten om det ena så är det om det andra. Han har iaf inte tid att vara med sin flickvän.

jag skulle måla...



...då hände detta, för jag är klantig...

På tal om klantig, daniel borrade sig i handen häromdagen så han var tvungen att sy två stygn. :)

yes.

Igår så hade vi middag hemma. Det var mumsigt.

Första helgen i oktober firar mamma och pappa sitt 25-årsjubileum. :) Så länge som dom har vart tillsammans alltså. Dom är inte gift. :)

Detta hade jag tänkt fira mamma och pappa genom att göra en tre-rätters candlelight dinner åt bara dom två. :) För jag är ju världens bästa dotter. :)

Jag har planerat in i minsta detalj!

mimimimimiiii

Igår så var jag, susanne och vicky på droskan. Det  var kul, dansade hela natten.. haha nej, men nu har jag blåmärken iaf. Inte hlet ovanligt föratt vara jag..

Iaf jag tog kort på mina mackor. ;) ser det gott ut? ;)




Och nu har jag en galen iller i mitt rum. ;)

jobbjobbjobb

Jobbat även idag,  rätt stressigt var det.. :P

En gån idag, stog vid kassan och tog hand om en kund. :P Då hör jag Magnus mumla bakon mig "hmm... i wonder if dis is cold..." Sedan känner jag något kallt i nacken, skriker till lite avb chock, sedan mumlar han igen "hmm, i guesss it was!" två gånger idag gjorde han så... Det tyckte jag var rätt elakt. :/ Ganska skojj dock.. haha

Sedan så åkte jag hem till daniel el´n sväng och hälsade på honom. När jag kom ghem så såg jag ett avsnitt av true  blood. Nu vill jag se ett till, det är spännande!! Men jag måste gå och sova. Annars kommer jag mig alddrig upp imorrn och det är jättemkt som ska göras imorrn !!!

Btw ledsen matilda att jag inte har hört av mig! Men jag skulle nog inte vara ett så rolkigt sällskap efter jobbet då jag stinker lök, som f.y.i luktar svett efter ett tag, och är extremt trött. Men vi ses i helgen! det har jag bestämt!

Jag stinker lök.

Eftersom jag även har hackat lök idag och haft det på mackorna och grejer, så stinker jag lök. Det är nasty.

Jag tror att min pojkvän går baklänges. Han blir sämre och sämre på att vara pojkvän, Brukar det inte vara tvärtom? i början var han den bästa, nu får jag itne ens veta om han ska fara på bio eller någonting.. :/ Jag trodde helt seriöst att han skulle vara med mig ikväll, men han drog på bio utan att säga ngt, och inte svarade han i telefon heller. Han är en bajskorv. Min bajskorv. Jag tycker om min bajskorv ändå.

cherry cherry boom boom

Nu har jag nyss kommit hem från ett 8,5 långt arbetspass. Jag har kärnat ur ca 10 kilo paprika och delat dom i fyra delar. Det tog ett bra tag.

Sedan så har jag gjort exakt 133 mackor av olika slag.Det togi princip hela dagen. Var klar där vid halv 4 typ.

Nu är jag hungrig uta helvete.

RSS 2.0