torsdag?

idag är det torsdag kom jag på.. :P

Imorgon kommer min älskade kusin josefina. Hon ska bo hos mig :P hihi.

Idag har jga haft en jätterolig kund! Hon hade slagit vad om att hon kunde låta sitt hår växa. (hon hade jättekort hår innan) Detta var för två år sedan. :P  Idag kom hon in till mig och ville att jag skulle ta bort det. :P Hon fick 10 000 spänn för att spara ut håret i två år! fatta? :P jag var impad. Hon var skithäftig. Hon var runt 50 bast och hon ville ha en kort frisyr som inte var tantig. :P så¨jag gjorde en kortare version av min egen frisyr. :P  hon vart jättenöjd!

Det var skitkul att ha henne som kund! :P

ikväll ska jag äntligen få se eclipse fr nu har lisa äntligen sett dom två första filmerna. :P ÄNTLIGEN säger jag bara.. har fått vänta i.. hur länge som helst... :P


många :P idag.

:P :P :P

Jag är på ett sådan humör. :P


hihihi


puss


btw så tycker jag att bögmatilda kan komma upp till umeå snart och hälsa på mig.. :(

sommarsommarsommar

jag uppprepar mig igen då.. Länge sedan. Jag suger på att skriva i bloggen. Men just nu har vi faktiskt inget internet så jag skyller på det.


Jag kan uppdatera lite om mitt liv. Jag har slutat skolan, jag har provjobbat på headline och fick positiv respons så forhoppningsvis har jag kanske jobb där. Jag har flyttat ihop med Daniel i en jättefin tvåa i vännäs. Och jag har även fått ett frisörjobb på en salong som heter Lustgården. Dock har jag ingen handleade och får inte räkna detta som lärlingstid men det är bättre än ingenting. Jag jobbar endast på provision, så hur mkt pengar jag får beror på hur mkt kunder som kommer in helt enkelt.

Jag och daniel har tagit hand om min bästa kompis chihuahua nu i två veckor för att hon löper. Jag är totalt avskräckt från chihuahuor iaf. Är verkligen ingen chihuahuamänniska! Nä tacka vet jag Jack Russels. 
 
Sedan kan jag även berätta att vi har fått hem lilla Ymer, och han är snart större än Loke, och han är det sötaste som denna jord skådat tror jag bestämt. pusss på honom!

Till helgen kommer iaf min underbara släkting Josefina och jag längtar så!!

Sedna har det hänt något tråkigt idag.. Fick ett samtal från min pojkvän daniel som sa att jag skulle ringa min syster för att hon hade lite panik. För att det har hänt något med Robin, min bror.
 
Detta samtal fick jag mitt under en klippning... Så jag ringde min syster och fick veta att Robin hade ringt hem och frågat efter mamma och pappa för att han hade så ont i ryggen så han inte kunde röra på sig. Mamma och pappa är inte hemma, men pappa får tag på honom och robin vill att dom ska skicka en ambulans.

Jag vart skiträdd och började nästan grina inför kunden.. Kul va? då trodde jag att han hade ramlat ner från någonstans och brytit ryggen eller något.

Men nu fick jag ett sms ifrån pappa där han skrev att det var lugnt nu och att dom höll på att ta prover och att dom skulle ringa när dom kunde. Hoppas att det inte är något allvarligt!

RSS 2.0