nybiln

Imorse så var jag och Daniel in och hämtade vår nya bil. :P och samtidigt lämnade in våra gamla.. Vi har skaffat oss en mistubishi lancer. Hur fin som helst! vill bara få åka hem från jobbet så vi kan fara och ta oss en tur! Men som tur är.. (hihi) så ska vi åka till sollefteå i helgen och hälsa på kusinvitamin Josefina och hennes Johan. :)
Funderar på om jag kanske  kan få anlita Josefina som personal shopper.. Behöver verkligen en ny garderob. Och jag är sämst på att köpa annat än basplagg, känner mig så jävla tråkig.. 
Längtar så sjukt mycket till det blir september, och samtidigt så inte.. Jag ska nämligen göra mitt gesäll prov den första. Men som tur är så åker jag och Maria till Turkiet på måndagen efter, så antingen får jag fara iväg och fira eller så får jag fara iväg och grina. Vilket som så ska det bli jävilgt skönt! Känner att min lilla veckas semseter som jag fick var lite lite faktiskt.. Vi ska ju även flytta in i vår nya lägenhet  den första september. Känns riktigt najs. Dock så kommer jag inte kunna vara med eftersom jag ska vara i Skellefteå och göra mitt gesällprov.. :)
Jaja, kjamiz.

RSS 2.0