YAY

Var på salongen som jag verkligen vill vara på idag och pratade med ägaren och det lät väldigt positivt! Hon frågade om jag skulle kunna tänka mig att jobba i sommar och jag sa absolut! Jag skulle kunna börja den 17! Wiha!

long time no see.

Länge sedan jag skrev. Men jag har iksom inte haft tid med showen och skolan och allt annat.

Men vi har iaf haft vår frisyrshow nu så den som inte har sett mig halvt naken på scenen kommer nog aldrig att få göra det heller :D Kände mig seriöst som en jävla hora med korsett och kortkorta shorts.

Och nu har jag läst josefinas blogg http://thebestjosie.blogg.se och jag dör av nyfikenhet på hennes nya pojkvän! Hoppas att jag kan åka ner dit i sommar. Och ta med mig Danne. :P  Plus att jag vill se hennes nya jag! Saknar dig!

Har varit hemma från skolan igår och idag, har feber och mucho astma, blir andfådd när jag reser mig från soffan liksom. Illa. Men imorgon så ska jag iaf gå till den salong som jag verkligen vill vara på och tjata lite. :) Ska försöka se om jag kan få åtminsone en prkatikplats som kanske leder till en traineeplats. Och sedan får alla jag känner komma och klippa sig hos mig där. :P hihi

hoppashoppashoppas!

Nu börjar det föressten bli allvar det här med att jag och Danne ska flytta ihop. Det känns så jäkla kul! Fast deet kommer bli tomt utan hundar. Men vi funderar faktiskt på att skaffa oss en engelsk bulldogg och kalla den för Nisse. Hihi, dom är så otroligt fulsöta. :P

Har hunnit göra naglar på mig själv idag. Det var ett tag sedan jag hann göra det. Nu ser det inte längre ut som om jag har korvfingrar. :P (som jag anser att det ser ut som när jag ite har naglar...)


Vet att jag lovar bilder, men jag orkar verkligen inte. Kolla facebook för fan ;D Det är ändå ingen jag inte känner som läser min blogg. :)

länge sedan sist.

Well well, det var länge sedan jag skrev sist. Men jag kan meddela att vi har planerat lite inför showen  som vi ska göra på torsdag och fredag nästa vecka.

Kommer att bli awesome, i min grupp är det vi som är kortklippta. Vi är mix/trend och kommer att vara det i showen som visar det trendigaste inom frisyrmodet nu då. Vi kommer typ att ha korsetter och korta shorts och sånt. :) Och jag kommer att färga mit hår ännu orangeare och kanske klippa det kortare också.

(måste bara flika in med att jag älskar bredbandsbolagets nya reklam när dom har gjort om alla kända youtubevideor. awesome.)

Idag har varit en jätterolig dag tycker jag iaf. Vi har sett på när ann har haft en liten visning om färg och lite coola showuppsättningar som hon hittade på på plats. Bilder kommer väl förhoppningsvis om jag ids. :)


Nu 'är jag trött.... SOVA, kanske inte nu men sedan kanske. :P

RSS 2.0