söndag

Nu har jag äntligenfått mitt överdrag, eller vad man ska kalla det, till min platta! så kan man väl äntligen skriva utan att bryta nacken av sig. Och det är ju lila så klart ;)

Provade ju mitt gelenagellack som jag beställde från samma sida som överdraget. Det var jättebra! jag hade det i en vecka sedan blev jag less och tog bort det så det får klart godkänt ;)

Igår var jag på stan för att uppdatera min garderob litegrann.. är verkligen så jävla less på svart nu. Tycker alltid att jag känner så den här tiden på året. Men nu har jag iaf lyckats få in lite rosa och korall. Köpte även en jättefin jeansdkjorts utan ärmar på hm! verkligen sommar kändes det som. Så bring it on sommar! Nu är jag redo. På tisdag är det valborg, josefina, min kusin, ska vara här! yay! Det ska bli så trevligt. Lite grillning och vin.

kramis


aawyiizzzz

Jobbat idag, sedan har vi varit på födelsedagsmiddag för dannes lillebror. Vi käkade på balder, inte heelt fel :)

Imorgon börjar jag klockan 13. :) Skönt! jobbar till klockan åtta. Har mest färgkunder imorgon så dagen kommer nog att gå ganska fort.. Tiden går så jäkla fort nuförtiin.. Tycker som att jag hinner jobba i nån dag sedan är det helt plötsligt helg liksom.

Snart är det sommar känns det som! jag längtar så sjukt mycket till slutet på juli då jag och Danne ska till bulgarien med Josefina och hennes Johan :) En heeel vecka med sool och bad och drinkar ;)

Var och hämtade min uv-lampa hos min kusin i söndags så att jag äntligen kunde prova mitt uv-nagellack som jag beställde från kina. Än så länge känns det bra, har ju iofs bara haft det i en dag. Vanligt nagellack försvinner på en gång eller flagas när man är i vatten så pass mycket som jag är, så jag hoppas på att detta ska hålla lite bättre. I så fall ska jag beställa mer färger. Så här blev resultatet iaf :)


Det var väldigt lätt att applicera, inte som gelen som jag höll på med förut. Det är lite mjukare på nageln än vad gelen är, en sak som bara är positivt eftersom det gärna ville bli sprickor i gelen om man råkade vara lite våldsam. Återkommer med utvärdering ;)

Harehej!

menjosåattee

Har haft det så jävulskt fullt upp i helgen.. Roligt fullt upp! men som min kollega brukar säga "roligt är också jobbigt". I fredags så var jag hos mina bästa vänner ingrid och andreas och åt årets första grillning. :) gött! Samuel, daniel och björn var också med. Vi både åt och drack gott.

Igår så var jag först på begravning för dannes mormor, sedan direkt på det överraskningfest för min chef.
Vi fick först lära oss att dansa salsa, sedan så åkte vi hem till en av tjejerna och åt middag. Tapas knytis stog på menyn.
Jag åkte väl hem runt tolv.

Och så idag så började jag dagen med att åka in till stan med ove på frallaträff. Jättekul att se honom busa med andra som är likadana. Dom busar på ett helt annat sätt med varandra än vad dom gör med andra hundraser.

Slutsumman blev att nu är jag helt knäckt och har legat och sovit dom senaste två timmarna.


En annan trött individ ♥

livet livet livet

jaa.. jag är ju som sagt sämst på att skriva i min "blogg"..
 Tänker nog inte lova att det ska  bli bättre heller. Men det är ganska skönt att ha någonstans att skriva av sig litegrann :) 
 
Har ju köpt mig en surfplatta som det kanske går att bogga ifrån ibland :) Jag har iaf klarat mitt gesällbrev! (äntligen) :) Det är alltså tre år sedan jag gick ut min frisörutbildning och fyra år sedan jag gick ut gymnasiet.. Jaa, tiden går fan för fort ibland. 
 
Jag var i skellefteå i helgen för att träffa mina gamla poolers från frisörskolan. Vi haee bokat ett tjejpaket som innebar middag, hotell och frukost för bara 665 spänn! Helt sjukt. Bra mat var det också. På hotellet hade dom  både bastu och badtunna på taket. Vi hade så sjukt trevligt! måste göras om :) 
 
 Jag trivs verkligen så sjukt bra på mitt jobb här i vännäsby. :) 
 
nä nu har jag skrivit av mig lite grann. Ibland får jag verkligen bara lusten att skriva nånting. Minns då jag och min kusin varvsmå och vi roade oss med att skriva små historier, oftast lite läskiga historier.Detvar faktiskt riktigt kul ;) hade jag haft tålamodet hade jag nog viljat skriva en bok eller något bara för skojs skull :P
 
hareheej

RSS 2.0