Onsdag

Idag har jag haft min första kund! Det var jättekul, även fast jag har varit jätterädd för att göra fel. Men det gick jättebra, jag hade en jättebra kund. När hon kom in så hade hon inget egentligt önskemål.. Hon ville att jag skulle bestämma. Lite jobbigt med första kuden. Men jag bestämde en bra frisyr ;D Oc det blev snyggt. Och så ville hon ha en färg. Men hon hade ne sådan fin färg redan så jag lade bara in en liiite mörkare bottenfärg.

Jag vart helnöjd.

På eftermiddagen så var jag värdinna. Jag serverade kaffe, hjälpte frisörerna och tog hand om kassan. Har haft en smajl på läpparna hela dagen känns det som.. Eller jag har försökt iaf.
Det är så svårt när man konsentrerar sig. Jag kommer på mig själv med att snörpa ihop munnen och stå och puta med den medan jag konsentrerar mig. Måste se ganska kul ut. Så jag ska försöka att lägga av med det. :)

Jag ångrar lite att jag inte tog en bild på min kund.

Hon var så söt för hon ville boka in en ny tid direkt och hon ville ha migi igen men jag sa att det kanske inte blir så. Då vart hon lite besviken. Det var så härligt! Häftig känsla!

isdlkfnviflk

yes, idag har vi haft herrklippning med stefan, det är alltid lika roligt att ha stefan!
Vi har klippr finnish med maskin idag och så har vi fönat vågor. Hur kul som helst för jag satte domk faktiskt! OCh Stefan sa att jag var jätteduktig! :P Awesoome.

Imorgon så får jag åka hem! :P

LALLLALALALLA

Jajjamensan nu har jag lite att berätta. :P i tosdags så hade vi egen hårvård i färg. :P Fick lite ljusare och lite rosa slingor.

Igår så hade vi egen hårvård i klippning. :P Såå nu kan jag meddela att jag har blive extremt korthårig. :P Kanske inte extremt.. :P Men extremt för mig Klippte av en 4 dm iaf. :P Lägger in en biild i helgen kanske när jag kommer hem.

Sen så kan jag meddela att lokis har blivit pappa till 5 små liv. :P HUUUUUUUUUUUUR SÖÖÖÖÖÖTA SOM HELST!

omg vad det känns som om det är torsdag idag.. MEn det är det inte så jag får inte fara hem imorgon. :( Men sedan så har jag fått veta att vi är ledig på tosdag nästa vecka så då blir det att åka till fjälls och hälsa på mormor och morfar. :P


Gud vad jag vill köpa skor.. But i aint got no money. :(

Onsdaag

Yes, igår så var vi på norrlandsoperan på studiebesök. Inte mkt till studiebesök dock. Är mkt besviken. HAde velat se mer utav smink och hår och sånt vi fick mest bara gå o korridorer tycker jag.

Idag så har vi gjort långhårsrengöring, tagit bort all smuts och gamla shamporester som har hakat sig fast genom åren, detta gjorde vi med hårologis produkter. Det känns ganska upplivat faktiskt. :)

Imorgon så ska vi ha egen hårvård med färg. Jag vet inte riktigt vad jag vill göra.. Vill juj inte färga bort min hårfärg nu när jag äntligen har fått tillbaka den. Men det blir väl lite slingor. Förhoppningsvis både ljusare och mörkare. Eller något sånt. Får väl se.. :)

Det har varit sjukt skönt att vara hemma så länge btw. :)


Lalala

Jaa, har som sagt skrivit CV idag. Och jag har nyss fått Super Mario Bors wii av danne. :D

Pratade med mostra mi idag och hon berättade attdet kan bli jobb framöver. Yay lite mer inkomst än vad jag har ny iaf. ;) Som det lät på henne så blir det förmodligen söndagar framöver. Låter baaara bra. :P

Mja, nu ska jag gå och skala lite potatis. :) Ska nog brja fundera på att byta min bloggdesign ja... :)

Glömde meddela att nästa vecka ska vi har egen hårvård för första (egentligen andra men denvi hade räknas nog inte...) gången, i färg. :P så jag vet itne riktgit vad jag ska göra med migg hår. Om jag bara ska lägga in några ljusare slingor.. Men det skulle vara coolt med lite mörka slingor också, men man får väl höra vad Pia säger. :P

wellwell

Idag så har jag fått en HEL TIMMAS sovmorgon innan jag tvingade mig själv att kliva upp vid halv tio. Då gick jag och duschade.

Sedan så har jag hunnit vara i vännäs och handlat och köpt lite grönt papper till CV:t nu blir det väl iaf inte lika tråkigt sedan när man ska lämna in det. :P Måste nog göra en rutt inför imorgon också...

Och resten av dagen så har jag försökt finslipa lite på mitt CV.  Imorgon blir det full fart på stan för mig och söka salonger..



onsdag

Yeah, nu är man hemma igen. Har långledigt som sagt. ;)

Idag har det varit en mycket rolig dag på skolan. Vi har gjort stilanalyser på varandra och tittat på när Ann har gjort det på kunder och klipp oc färgat. Väldigt rolig dag!

Nu sitter jag och kopierar upp ett par kompendium som vi ska ta med till salongerna när vi söker. :)

Och imorgon hade jag tänkt att fara och köpa några glatt färgde papper til mitt CV så det kommer att poppa ut i högen bland andra papper. ;)

Tisdagsfika

   Jaa, ikväll blir det tisdagsfika med tanterna (Stina, Marie och Sofie i klassen) i huset brevid. :P Alltid lika trevligt. :P Fika och så tittar vi på dating in the dark. :P

   Idag så har vi först tränat på att kamma rena passeer i ett kamtag. Eller vad man ska säga. Sedan så klippte vi en horisontell lugg i helform på dockan viola. Nu e hon så snygg ska ni veta!
   Efter det så fick vi lunch. Och efter det så pratade Ann om stil och form och vad som passar bäst till huvudformen och kroppsformen. Vars man ska sätta volymen och varför. Mycket intressant, detta är även sådant som man inte får lära sig på gymnasieskolan. Än en gång är jag tacksam att jag inte kom in på frisörlinjen på gymnasiet.
   Imorgon så ska vi göra stilanalyser på varandra, kul! Kolla vad man skulle passa i för frisyr och rita upp en frisyr åt ens kompis, alllt i förhållande till kroppsformen och huvudformen.

   Ikväll är det Desperate Houswives.. Och imorgon får jag åka hem och ha ledigt torsdag, fredag, lördag och söndag! eller ledigt och ledigt. .P Ska söka jobb hela torsdag och fredag. :P

  Toodles!

LALLALALLA

Skolan har varit sjukt kul idag!

Först så rakpermanentade vi. Sedan klippte vi lite gradering och fick lära oss att använda kniven. :P

Sedan klippte vi en hel frisyr på viola-dockan. Så hon blev ännu korthårigare... :P

Efter det hade vi en tävling då vi var tre i ett lag och man skulle klippa en snygg frisyr och styla den på 20 minuter. Den snyggaste vann, våra lärare var domare.

Gissa vilket lags docka som vann då? JOHODU tack så mycket det var faktiskt mitt lag ;) Jäklar vad bra vi var ;) Ska lägga upp bilden när jag kommer hem på onsdag. Är faktiskt riktigt stolt, om man ska bli tävlingsfrisör ändå? sjukt kul var det. :P

Och nu har jag köpt aprikoskräm som jag ska mumsa på lite. Lite nostalgi från barndomen :P

lallallala

Idag har jag faktiskt för första gången under där här tiden kännt att jag har velat gå hem mitt under en dag..

Men det är bara för att jag är så sjukt trött.. Och nu är jag så jävla less på en uppgift som vi ska göra.. Et jävla collage om jävla permanent.. Eller lockar iaf. Hatar att göra collage, det enda sättet jag är kreativ på är när det gäller hår och naglar inte faaaaaaan kan jag sätta mig ner och göra ett collage som ser okej ut. NEJ DET SER INTE ENS LITE OKEJ UT. helvete, går vi på dagis eller?

jävlahelevte tkshdkfjhskjbnf

Idag har ann kommit tillbaka från sjukdom iaf. Det blir alltid så mkt allvarligare när vi har Ann. Men vi klippte iaf. Har lärt mig hur man ska effilera, mkt viktigt! Sedan så fick vi prova göra folieslingor med balsam. :P


Ikväll börjar Greys anatomy. :P AWESOME. SÅg btw det nya programmet Cougar town med Courtney Cox Arquette, så jäkla bra det var. :P Längtar tills nästa tisdag. :P

Nästa vecka har vi söka jobb dagar på torsdag och fredag så då kommer jag att vara i umeå och söka jobb. :P hoppashoppashoppas. :P

RSS 2.0